Voor 4 porties (als lichte lunch of bij BBQ):
Snijd de ui in flinterdunne halve ringen en snijd de watermeloen in fijne blokjes. Snijd de olijven in schijfjes.
Laat de kikkererwten uitlekken. Was de munt en hak grof.
Doe de watermeloen, ui, kikkererwten, munt en olijven in een grote schaal. Oversprenkel met het sap van de halve citroen.
Voeg als laatste de olijfolie en balsamico toe. Roer alles door elkaar. Verkruimel de feta erover heen en kruid met peper. Geniet ervan!
TIP: deze salade is heerlijk bij jouw volgende BBQ! Een sappig stukje vlees of vis erbij en genieten maar.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd de ui in flinterdunne halve ringen en snijd de watermeloen in fijne blokjes. Snijd de olijven in schijfjes.
Laat de kikkererwten uitlekken. Was de munt en hak grof.
Doe de watermeloen, ui, kikkererwten, munt en olijven in een grote schaal. Oversprenkel met het sap van de halve citroen.
Voeg als laatste de olijfolie en balsamico toe. Roer alles door elkaar. Verkruimel de feta erover heen en kruid met peper. Geniet ervan!
TIP: deze salade is heerlijk bij jouw volgende BBQ! Een sappig stukje vlees of vis erbij en genieten maar.
Geef een reactie