Voor 2 personen:

 2 handvol spruitjes
 ½ courgette (de overschot kan je in soep verwerken hé ;) )
 2 wraps (liefst spelt of volkoren)
 1 zoete appel
 3 el kruidenkaas/philadelphia
 peper en zout
1

Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd in kleine stukjes. Was de spruitjes schoon en snijd ze allemaal in twee. Was ook de courgette en snijd in kleine blokjes.

2

Verwarm een beetje kokosolie op een antikleefpan op een medium vuur. Als het goed warm is doe je de spruitjes erop en bak je ze gedurende 5 minuten. Geregeld schudden zodat ze niet aanbranden.

3

Na 5 minuten voeg je de stukjes appel en courgette eraan toe en laat je nog 3 minuten mee opbakken. kruid af met peper en zout.

4

Smeer de kruidenkaas op de wraps. Voeg de spruitjes en appeltjes toe en rol de wraps dicht. Smakelijk!

Ingrediënten

 2 handvol spruitjes
 ½ courgette (de overschot kan je in soep verwerken hé ;) )
 2 wraps (liefst spelt of volkoren)
 1 zoete appel
 3 el kruidenkaas/philadelphia
 peper en zout

Aanwijzingen

1

Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd in kleine stukjes. Was de spruitjes schoon en snijd ze allemaal in twee. Was ook de courgette en snijd in kleine blokjes.

2

Verwarm een beetje kokosolie op een antikleefpan op een medium vuur. Als het goed warm is doe je de spruitjes erop en bak je ze gedurende 5 minuten. Geregeld schudden zodat ze niet aanbranden.

3

Na 5 minuten voeg je de stukjes appel en courgette eraan toe en laat je nog 3 minuten mee opbakken. kruid af met peper en zout.

4

Smeer de kruidenkaas op de wraps. Voeg de spruitjes en appeltjes toe en rol de wraps dicht. Smakelijk!

Notes

Wraps met gebakken spruitjes, kruidenkaas en zoete appel