Voor 10 bollen:



 250 gr kwark of yoghurt
 200 gr spelt of volkoren meel
 2 eieren
 2 tl bakpoeder
 1 tl kaneel
 40 gr gemengde noten
 50 gr rozijnen

1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Doe in een kom het meel samen met het bakpoeder, de kaneel en roer goed onder elkaar.

3

Hak de noten fijn. Voeg de noten, rozijnen, eieren en yoghurt toe aan het mengsel. Roer goed onder elkaar tot een deeg.

4

Bedek een ovenplaat met bakpapier. Maak met een ijsschep bollen van het deeg en verdeel over de bakplaat. Zet 20 minuten in de oven. Heerlijk met wat verse confituur voor de zoetebekjes of wat charcuterie voor de zout liefhebbers!



Ingrediënten

 250 gr kwark of yoghurt
 200 gr spelt of volkoren meel
 2 eieren
 2 tl bakpoeder
 1 tl kaneel
 40 gr gemengde noten
 50 gr rozijnen

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Doe in een kom het meel samen met het bakpoeder, de kaneel en roer goed onder elkaar.

3

Hak de noten fijn. Voeg de noten, rozijnen, eieren en yoghurt toe aan het mengsel. Roer goed onder elkaar tot een deeg.

4

Bedek een ovenplaat met bakpapier. Maak met een ijsschep bollen van het deeg en verdeel over de bakplaat. Zet 20 minuten in de oven. Heerlijk met wat verse confituur voor de zoetebekjes of wat charcuterie voor de zout liefhebbers!

Notes

Yoghurt-mueslibollen