Voor 1 cakebrood van ca. 8 porties:
Verwarm de oven op de heteluchtfunctie op 180 graden.
Doe het meel in een kom en voeg het bakpoeder toe. Meng goed door elkaar.
Breek de eieren in een kom. Voeg de yoghurt, het rood fruit, vanille extract en de zoetstof toe. Roer alles door elkaar zodat je geen klonters meer hebt. Voeg nadien het meel toe aan het yoghurtmengsel. Roer alles onder elkaar tot een dik beslag.
Bedek een cakevorm met bakpapier of vet een antikleefcakevorm in met wat olijfolie. Giet het beslag erin en strijk gelijkmatig open. Zet 35 minuten in de oven. Het broodje is 3 dagen houdbaar in vershoudfolie op een koele plaats. Je kan het ook in stukjes invriezen en dan zijn ze 3 weken houdbaar. Dit kan als ontbijt of als tussendoortje gegeten worden.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op de heteluchtfunctie op 180 graden.
Doe het meel in een kom en voeg het bakpoeder toe. Meng goed door elkaar.
Breek de eieren in een kom. Voeg de yoghurt, het rood fruit, vanille extract en de zoetstof toe. Roer alles door elkaar zodat je geen klonters meer hebt. Voeg nadien het meel toe aan het yoghurtmengsel. Roer alles onder elkaar tot een dik beslag.
Bedek een cakevorm met bakpapier of vet een antikleefcakevorm in met wat olijfolie. Giet het beslag erin en strijk gelijkmatig open. Zet 35 minuten in de oven. Het broodje is 3 dagen houdbaar in vershoudfolie op een koele plaats. Je kan het ook in stukjes invriezen en dan zijn ze 3 weken houdbaar. Dit kan als ontbijt of als tussendoortje gegeten worden.
Geef een reactie