Voor 2 personen:
Doe de yoghurt in een kommetje. Doe het sap van een citroen erbij en de agave honing. Meng goed door elkaar.
Plet de aardbeien in een kommetje en plet de blauwe bessen in een ander kommetje. Doe het sap van een appelsien in nog een ander kommetje en doe er ook wat vruchtvlees van de appelsien in.
Pak er de ijslollyvormpjes bij. Doe wat geprakte aardbeien in 2 ijsvormpjes, de bessen in 2 andere en de sinaasappel in de 2 overblijvende vormpjes. Giet hier overal de yoghurt op. Ga met de achterkant van een lepeltje of met een stokje of rietje nog even door de ijsjes zodat het fruit zich wat verdeeld. Doe er de stokjes in en zet minstens 4 uur in de diepvries.
TIP: je kan gerust ook wat chiazaden in de yoghurt bijvoegen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Doe de yoghurt in een kommetje. Doe het sap van een citroen erbij en de agave honing. Meng goed door elkaar.
Plet de aardbeien in een kommetje en plet de blauwe bessen in een ander kommetje. Doe het sap van een appelsien in nog een ander kommetje en doe er ook wat vruchtvlees van de appelsien in.
Pak er de ijslollyvormpjes bij. Doe wat geprakte aardbeien in 2 ijsvormpjes, de bessen in 2 andere en de sinaasappel in de 2 overblijvende vormpjes. Giet hier overal de yoghurt op. Ga met de achterkant van een lepeltje of met een stokje of rietje nog even door de ijsjes zodat het fruit zich wat verdeeld. Doe er de stokjes in en zet minstens 4 uur in de diepvries.
TIP: je kan gerust ook wat chiazaden in de yoghurt bijvoegen.
Geef een reactie