Voor 6 stuks: 




 80 g amandelmeel
 130 ml (plantaardige) vaste yoghurt
 1 eiwit (wit van een ei)
 2 el agave siroop of bijenhoning
 1 tl bakpoeder
 80 g frambozen
 snufje zout

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Klop het eiwit luchtig en meng de yoghurt en siroop/honing er dan doorheen. Voeg nu het meel, bakpoeder en snuf zout toe. Roer goed door elkaar. Voeg nadien de frambozen toe en roer nogmaals.

2

Schep met een lepel bolletjes (2 el = 1 koek) op een bakplaat dat met bakpapier is bedekt. Bak de koeken ca. 30 minuten in de oven en laat goed afkoelen. Heerlijk bij een tasje thee!



Ingrediënten

 80 g amandelmeel
 130 ml (plantaardige) vaste yoghurt
 1 eiwit (wit van een ei)
 2 el agave siroop of bijenhoning
 1 tl bakpoeder
 80 g frambozen
 snufje zout

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Klop het eiwit luchtig en meng de yoghurt en siroop/honing er dan doorheen. Voeg nu het meel, bakpoeder en snuf zout toe. Roer goed door elkaar. Voeg nadien de frambozen toe en roer nogmaals.

2

Schep met een lepel bolletjes (2 el = 1 koek) op een bakplaat dat met bakpapier is bedekt. Bak de koeken ca. 30 minuten in de oven en laat goed afkoelen. Heerlijk bij een tasje thee!

Notes

Yoghurtkoekjes met framboos