Voor 2 personen:
2 zoete aardappelen
1 broccoli
50 ml melk
handvol geraspte kaas
muskaatnoot
Bak 150 g vis of vlees naar keuze erbij
1
Verwarm de oven op 200 graden.
2
Verwijder de schil van de aardappelen en snijd in kleine stukjes. Kook in water gedurende 10 minuten al dente gaar. Zet ook de broccoli onder water en kook een 4 tal minuten gaar. Giet de aardappelen en broccoli af.
3
Blend nadien de melk met de broccoli tot broccolisaus en kruid af met muskaatnoot. Pureer de zoete aardappel en giet in een ovenschaal.
4
Giet hierop de broccolisaus en strooi hierop de kaas.
5
Zet 20 minuten in de oven en serveer bij gebakken vis of vlees.
CategorieDinner
Ingrediënten
2 zoete aardappelen
1 broccoli
50 ml melk
handvol geraspte kaas
muskaatnoot
Bak 150 g vis of vlees naar keuze erbij
Geef een reactie