Voor 1 pot die je 4 weken kan bewaren:
1 handvol havervlokken (grof)
3 el amandelpoeder
1 handvol cashewnoten
1 handje pompoenpitten
1 el kokosolie/kokosvet
3 el pindapasta
1 el bijenhoning
1
Verwarm de oven op 160 graden.
2
Doe het kokosvet in een koffietas en zet in de oven zodat het vet smelt.
3
Bekleed een ovenplaat met bakpapier en doe hierop de havervlokken, amandelpoeder en pompoenpitten.
4
Hak de noten in fijne stukjes en voeg toe aan de mengeling.
5
Heel de kokosolie uit de oven en giet over het mengsel. Giet ook de honing erover en roer alles onder elkaar.
6
Zet voor 15 min in de oven.
7
Haal na 15 min even uit de oven en besprenkel met de pindakaas. Zet nadien terug voor 15 minuten in de oven.
8
Haal het uit de oven laat afkoelen en doe het in een goed afsluitbare bokaal (jar). 4 weken houdbaar! Heerlijk in yoghurt!
Ingrediënten
1 handvol havervlokken (grof)
3 el amandelpoeder
1 handvol cashewnoten
1 handje pompoenpitten
1 el kokosolie/kokosvet
3 el pindapasta
1 el bijenhoning
Geef een reactie