Voor 1 pot die je 4 weken kan bewaren:

 1 handvol havervlokken (grof)
 3 el amandelpoeder
 1 handvol cashewnoten
 1 handje pompoenpitten
 1 el kokosolie/kokosvet
 3 el pindapasta
 1 el bijenhoning
1

Verwarm de oven op 160 graden.

2

Doe het kokosvet in een koffietas en zet in de oven zodat het vet smelt.

3

Bekleed een ovenplaat met bakpapier en doe hierop de havervlokken, amandelpoeder en pompoenpitten.

4

Hak de noten in fijne stukjes en voeg toe aan de mengeling.

5

Heel de kokosolie uit de oven en giet over het mengsel. Giet ook de honing erover en roer alles onder elkaar.

6

Zet voor 15 min in de oven.

7

Haal na 15 min even uit de oven en besprenkel met de pindakaas. Zet nadien terug voor 15 minuten in de oven.

8

Haal het uit de oven laat afkoelen en doe het in een goed afsluitbare bokaal (jar). 4 weken houdbaar! Heerlijk in yoghurt!

Categorie,

Ingrediƫnten

 1 handvol havervlokken (grof)
 3 el amandelpoeder
 1 handvol cashewnoten
 1 handje pompoenpitten
 1 el kokosolie/kokosvet
 3 el pindapasta
 1 el bijenhoning

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 160 graden.

2

Doe het kokosvet in een koffietas en zet in de oven zodat het vet smelt.

3

Bekleed een ovenplaat met bakpapier en doe hierop de havervlokken, amandelpoeder en pompoenpitten.

4

Hak de noten in fijne stukjes en voeg toe aan de mengeling.

5

Heel de kokosolie uit de oven en giet over het mengsel. Giet ook de honing erover en roer alles onder elkaar.

6

Zet voor 15 min in de oven.

7

Haal na 15 min even uit de oven en besprenkel met de pindakaas. Zet nadien terug voor 15 minuten in de oven.

8

Haal het uit de oven laat afkoelen en doe het in een goed afsluitbare bokaal (jar). 4 weken houdbaar! Heerlijk in yoghurt!

Pindagranola