Voor 6 stuks:
Zet de oven op 180 graden.
Meng alle droge ingrediënten in een kom en roer door elkaar.
Plet de banaan in een kom en voeg daar alle natte ingrediënten bij. Meng door elkaar. Voeg deze natte brij bij het droge mengsel. Roer alles goed om tot een bruin beslag.
Schep het beslag in muffin of cakevormpjes (vet ze een beetje in met olie!). Zet 5 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de perzik in stukjes en verwijder de steen. Haal de cakejes even uit de oven, verdeel er de perzikstukjes overheen en zet terug voor 20 minuten in de oven.
Haal de cakejes uit de oven en laat afkoelen. ENJOY! Ze zijn 3 dagen afgesloten in de koelkast houdbaar.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Zet de oven op 180 graden.
Meng alle droge ingrediënten in een kom en roer door elkaar.
Plet de banaan in een kom en voeg daar alle natte ingrediënten bij. Meng door elkaar. Voeg deze natte brij bij het droge mengsel. Roer alles goed om tot een bruin beslag.
Schep het beslag in muffin of cakevormpjes (vet ze een beetje in met olie!). Zet 5 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de perzik in stukjes en verwijder de steen. Haal de cakejes even uit de oven, verdeel er de perzikstukjes overheen en zet terug voor 20 minuten in de oven.
Haal de cakejes uit de oven en laat afkoelen. ENJOY! Ze zijn 3 dagen afgesloten in de koelkast houdbaar.
Geef een reactie