Voor 6 stuks:




 150 g havermeelhavervlokken malen tot meel
 2 tl bakpoeder
 50 ml olijfolie
 2 eieren
 1 banaan
 50 ml vloeibare bijenhoning of agave siroop
 7 el cacaopoeder
 1 perzik

1

Zet de oven op 180 graden.

2

Meng alle droge ingrediƫnten in een kom en roer door elkaar.

3

Plet de banaan in een kom en voeg daar alle natte ingrediƫnten bij. Meng door elkaar. Voeg deze natte brij bij het droge mengsel. Roer alles goed om tot een bruin beslag.

4

Schep het beslag in muffin of cakevormpjes (vet ze een beetje in met olie!). Zet 5 minuten in de oven.

5

Snijd ondertussen de perzik in stukjes en verwijder de steen. Haal de cakejes even uit de oven, verdeel er de perzikstukjes overheen en zet terug voor 20 minuten in de oven.

6

Haal de cakejes uit de oven en laat afkoelen. ENJOY! Ze zijn 3 dagen afgesloten in de koelkast houdbaar.



Ingrediƫnten

 150 g havermeelhavervlokken malen tot meel
 2 tl bakpoeder
 50 ml olijfolie
 2 eieren
 1 banaan
 50 ml vloeibare bijenhoning of agave siroop
 7 el cacaopoeder
 1 perzik

Aanwijzingen

1

Zet de oven op 180 graden.

2

Meng alle droge ingrediƫnten in een kom en roer door elkaar.

3

Plet de banaan in een kom en voeg daar alle natte ingrediƫnten bij. Meng door elkaar. Voeg deze natte brij bij het droge mengsel. Roer alles goed om tot een bruin beslag.

4

Schep het beslag in muffin of cakevormpjes (vet ze een beetje in met olie!). Zet 5 minuten in de oven.

5

Snijd ondertussen de perzik in stukjes en verwijder de steen. Haal de cakejes even uit de oven, verdeel er de perzikstukjes overheen en zet terug voor 20 minuten in de oven.

6

Haal de cakejes uit de oven en laat afkoelen. ENJOY! Ze zijn 3 dagen afgesloten in de koelkast houdbaar.

Browniecake met perzik