Voor 2 personen:
Verwijder het klokhuis uit de appels en snijd in maantjes.
Doe een scheut olijfolie in een koekenpan en verhit op middelhoog vuur. Bak de appelpartjes goudbruin en kruid met kaneel.
Hak de walnoten grof.
Rooster de sneden brood in een broodrooster.
Smeer tonijnsalade op de rozijnentoasts. Verdeel er de rucola, appelpartjes en de walnoten overheen. Besprenkel met de siroop. Smakelijk!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwijder het klokhuis uit de appels en snijd in maantjes.
Doe een scheut olijfolie in een koekenpan en verhit op middelhoog vuur. Bak de appelpartjes goudbruin en kruid met kaneel.
Hak de walnoten grof.
Rooster de sneden brood in een broodrooster.
Smeer tonijnsalade op de rozijnentoasts. Verdeel er de rucola, appelpartjes en de walnoten overheen. Besprenkel met de siroop. Smakelijk!
Geef een reactie