Voor 2 personen: 




 4 sneden rozijnenbrood
 150 g tonijn (cocktail)salade
 2 zoete appels
 2 handjes rucola
 2 el agave siroop
 Handvol walnoten
 Olijfolie
 Snufje kaneel

1

Verwijder het klokhuis uit de appels en snijd in maantjes.

2

Doe een scheut olijfolie in een koekenpan en verhit op middelhoog vuur. Bak de appelpartjes goudbruin en kruid met kaneel.

3

Hak de walnoten grof.

4

Rooster de sneden brood in een broodrooster.

5

Smeer tonijnsalade op de rozijnentoasts. Verdeel er de rucola, appelpartjes en de walnoten overheen. Besprenkel met de siroop. Smakelijk!



Categorie

Ingrediënten

 4 sneden rozijnenbrood
 150 g tonijn (cocktail)salade
 2 zoete appels
 2 handjes rucola
 2 el agave siroop
 Handvol walnoten
 Olijfolie
 Snufje kaneel

Aanwijzingen

1

Verwijder het klokhuis uit de appels en snijd in maantjes.

2

Doe een scheut olijfolie in een koekenpan en verhit op middelhoog vuur. Bak de appelpartjes goudbruin en kruid met kaneel.

3

Hak de walnoten grof.

4

Rooster de sneden brood in een broodrooster.

5

Smeer tonijnsalade op de rozijnentoasts. Verdeel er de rucola, appelpartjes en de walnoten overheen. Besprenkel met de siroop. Smakelijk!

Notes

Rozijnentoast met tonijnsalade, gebakken appel en walnoot