Voor 2 personen:

Voor 1 persoon:

 2 sneden volkoren brood
 ½ mango
 1 ei
 Chiazaden
 Pompoenpitten
 Cocosolie
1

Neem een antikleefpan en doe er wat cocosolie in en verwarm.

2

Klop het ei uit op een bord en meng de dooier met het eiwit. Dop hierin beide kanten van het brood en leg op de warme pan. Laat 2 min aan elke zijde bakken tot de toasts goudbruin zijn.

3

Snijd ondertussen de mango in kleine stukjes.

4

Leg de toasts op een bord. Doe hierop de stukjes mango en werk af met chiazaden en pompoenpitjes.

Categorie

Ingrediënten

 2 sneden volkoren brood
 ½ mango
 1 ei
 Chiazaden
 Pompoenpitten
 Cocosolie

Aanwijzingen

1

Neem een antikleefpan en doe er wat cocosolie in en verwarm.

2

Klop het ei uit op een bord en meng de dooier met het eiwit. Dop hierin beide kanten van het brood en leg op de warme pan. Laat 2 min aan elke zijde bakken tot de toasts goudbruin zijn.

3

Snijd ondertussen de mango in kleine stukjes.

4

Leg de toasts op een bord. Doe hierop de stukjes mango en werk af met chiazaden en pompoenpitjes.

Notes

Wentelteefjes met mango en zaden