Voor 2 personen:

TIP: chiazaden zwellen op en zorgen voor de binding. Hierdoor heb je geen bloem of eieren meer nodig. Voor 2 grote porties:

 2 bananen
 500 ml soya kokosmelk ( unsweetened)
 1 el agave/ acacia honing
 2 el vanillepoeder (optioneel)
 10 el chiazaden
1

Doe de melk, de bananen, honing en vanillepoeder in een blender en blend tot een egale romige massa. (Je kan ook de mixer gebruiken). Doe de chiazaden erop en roer alles goed om.

2

Doe de pudding in potjes en laat 1 nachtje in de frigo staan.

Ingrediënten

 2 bananen
 500 ml soya kokosmelk ( unsweetened)
 1 el agave/ acacia honing
 2 el vanillepoeder (optioneel)
 10 el chiazaden

Aanwijzingen

1

Doe de melk, de bananen, honing en vanillepoeder in een blender en blend tot een egale romige massa. (Je kan ook de mixer gebruiken). Doe de chiazaden erop en roer alles goed om.

2

Doe de pudding in potjes en laat 1 nachtje in de frigo staan.

Notes

Banaan-kokos pudding