Voor 2 personen:
4 sneden rozijnenbrood
150 g tonijn (cocktail)salade
2 zoete appels
2 handjes rucola
2 el agave siroop
Handvol walnoten
Olijfolie
Snufje kaneel
1
Verwijder het klokhuis uit de appels en snijd in maantjes.
2
Doe een scheut olijfolie in een koekenpan en verhit op middelhoog vuur. Bak de appelpartjes goudbruin en kruid met kaneel.
3
Hak de walnoten grof.
4
Rooster de sneden brood in een broodrooster.
5
Smeer tonijnsalade op de rozijnentoasts. Verdeel er de rucola, appelpartjes en de walnoten overheen. Besprenkel met de siroop. Smakelijk!
CategorieLunch
Ingrediënten
4 sneden rozijnenbrood
150 g tonijn (cocktail)salade
2 zoete appels
2 handjes rucola
2 el agave siroop
Handvol walnoten
Olijfolie
Snufje kaneel
Geef een reactie