Voor 2 personen:
TIP: chiazaden zwellen op en zorgen voor de binding. Hierdoor heb je geen bloem of eieren meer nodig. Voor 2 grote porties:
2 bananen
500 ml soya kokosmelk ( unsweetened)
1 el agave/ acacia honing
2 el vanillepoeder (optioneel)
10 el chiazaden
1
Doe de melk, de bananen, honing en vanillepoeder in een blender en blend tot een egale romige massa. (Je kan ook de mixer gebruiken). Doe de chiazaden erop en roer alles goed om.
2
Doe de pudding in potjes en laat 1 nachtje in de frigo staan.
CategorieOntbijt, Pudding & ijsjes, Pudding, papjes & yoghurt
Ingrediënten
2 bananen
500 ml soya kokosmelk ( unsweetened)
1 el agave/ acacia honing
2 el vanillepoeder (optioneel)
10 el chiazaden
Aanwijzingen
1
Doe de melk, de bananen, honing en vanillepoeder in een blender en blend tot een egale romige massa. (Je kan ook de mixer gebruiken). Doe de chiazaden erop en roer alles goed om.
2
Doe de pudding in potjes en laat 1 nachtje in de frigo staan.
Geef een reactie