Voor 1 brood:
Verwarm de oven voor op 175 graden (hetelucht). Pureer de bananen glad met een staafmixer in een kom.
Voeg de eieren toe en klop ze door het beslag.
Spatel hierdoor het amandelmeel, de cacao, het bakpoeder en het zout.
Hak de noten en de chocola in stukjes en spatel deze ook door het beslag.
Laat het cocovet smelten in de warme oven en spatel dit met de kokospoeder door het bananenbeslag.
Vet een cakevorm (23 cm) in met wat kokosvet en giet het mengsel in de vorm.
Bak het chocolade bananenbrood ongeveer 45 minuten. De cake is gaar als een prikker er schoon en droog uit komt.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 175 graden (hetelucht). Pureer de bananen glad met een staafmixer in een kom.
Voeg de eieren toe en klop ze door het beslag.
Spatel hierdoor het amandelmeel, de cacao, het bakpoeder en het zout.
Hak de noten en de chocola in stukjes en spatel deze ook door het beslag.
Laat het cocovet smelten in de warme oven en spatel dit met de kokospoeder door het bananenbeslag.
Vet een cakevorm (23 cm) in met wat kokosvet en giet het mengsel in de vorm.
Bak het chocolade bananenbrood ongeveer 45 minuten. De cake is gaar als een prikker er schoon en droog uit komt.
Geef een reactie