Voor 2 personen:

 120 gr geitenkaas (helft van een potje of een stuk van een rol)
 2 vijgen
 1 el agave/acacia/bijenhoning
 1 cashewnootjes
 beetje ijsbergsla als bodem of gemengde sla mag ook
1

Was de slablaadjes en droog goed af of zwier droog.

2

Snijd de vijgen in dunne schijfjes.

3

Hak de noten fijn met een hakmes.

4

Leg de sla op een bord. Maak liggende torentjes van een schijfje vijg, een beetje geitenkaas en herhaal tot je twee volledige torentjes hebt. Besprenkel met de honing en doe er de nootjes overheen.

Categorie

Ingrediënten

 120 gr geitenkaas (helft van een potje of een stuk van een rol)
 2 vijgen
 1 el agave/acacia/bijenhoning
 1 cashewnootjes
 beetje ijsbergsla als bodem of gemengde sla mag ook

Aanwijzingen

1

Was de slablaadjes en droog goed af of zwier droog.

2

Snijd de vijgen in dunne schijfjes.

3

Hak de noten fijn met een hakmes.

4

Leg de sla op een bord. Maak liggende torentjes van een schijfje vijg, een beetje geitenkaas en herhaal tot je twee volledige torentjes hebt. Besprenkel met de honing en doe er de nootjes overheen.

Notes

Geitenkaasje met verse vijgen, honing en cashew