Voor 2 personen:
120 gr geitenkaas (helft van een potje of een stuk van een rol)
2 vijgen
1 el agave/acacia/bijenhoning
1 cashewnootjes
beetje ijsbergsla als bodem of gemengde sla mag ook
1
Was de slablaadjes en droog goed af of zwier droog.
2
Snijd de vijgen in dunne schijfjes.
3
Hak de noten fijn met een hakmes.
4
Leg de sla op een bord. Maak liggende torentjes van een schijfje vijg, een beetje geitenkaas en herhaal tot je twee volledige torentjes hebt. Besprenkel met de honing en doe er de nootjes overheen.
CategorieLunch
Ingrediënten
120 gr geitenkaas (helft van een potje of een stuk van een rol)
2 vijgen
1 el agave/acacia/bijenhoning
1 cashewnootjes
beetje ijsbergsla als bodem of gemengde sla mag ook
Aanwijzingen
1
Was de slablaadjes en droog goed af of zwier droog.
2
Snijd de vijgen in dunne schijfjes.
3
Hak de noten fijn met een hakmes.
4
Leg de sla op een bord. Maak liggende torentjes van een schijfje vijg, een beetje geitenkaas en herhaal tot je twee volledige torentjes hebt. Besprenkel met de honing en doe er de nootjes overheen.
Geef een reactie