Voor 2 personen: 




 2 tomaten
 1 bakje sofine chicken sticks of andere veggie kipstukjes vervanger
 2 el honing
 1 1l mosterd
 olijfolie, peper en zout

1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Snijd de hoedjes van de tomaten en lepel er het vruchtvlees een beetje uit . Leg in een ovenschaal (zowel de uitgeholde tomaten als de hoedjes en het vruchtvlees errond) en besprenkel met olijfolie. Kruid goed af met peper en zout. Zet 10 minuten in de oven.

3

Bak de vegetarische kip sticks op een koekenpan in een beetje olijfolie aan beide zijden.

4

Meng in een kommetje de honing met de mosterd.

5

Haal de warme tomaten uit de oven. Dresseer de tomaten op een bord. Vul ze met de vleesvervanger (so chicken sticks). Zet er het hoedje van de tomaat op en overgiet met het sausje. JE kan er gerust nog elk 2 zadencrackers of 2 sneden volkoren brood bij eten!



Categorie

Ingrediënten

 2 tomaten
 1 bakje sofine chicken sticks of andere veggie kipstukjes vervanger
 2 el honing
 1 1l mosterd
 olijfolie, peper en zout

Directions

1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Snijd de hoedjes van de tomaten en lepel er het vruchtvlees een beetje uit . Leg in een ovenschaal (zowel de uitgeholde tomaten als de hoedjes en het vruchtvlees errond) en besprenkel met olijfolie. Kruid goed af met peper en zout. Zet 10 minuten in de oven.

3

Bak de vegetarische kip sticks op een koekenpan in een beetje olijfolie aan beide zijden.

4

Meng in een kommetje de honing met de mosterd.

5

Haal de warme tomaten uit de oven. Dresseer de tomaten op een bord. Vul ze met de vleesvervanger (so chicken sticks). Zet er het hoedje van de tomaat op en overgiet met het sausje. JE kan er gerust nog elk 2 zadencrackers of 2 sneden volkoren brood bij eten!

Gevulde tomaat met honing-mosterdsausje