Voor 2 personen:
Voor 1 persoon:
Verwarm de oven voor op 175 graden (Bij een gloednieuwe oven liever nog wat zachter: 165 à 170 graden). Leg de havermout, zaden, noten en pitten op een grillplaat waar bakpapier op ligt. Verwarm de cocosolie tot het lopend is en giet over de zaden/pitten. Roer alles onder elkaar. Besprenkel met wat agave honing.
Zet 20 min in oven en roer elke 5 min om. Je kan ook de laatste 5 min nog wat stukjes donkere chocolade (+70% cacao) eraan toevoegen. Haal het uit de oven en roer nogmaals om.
Doe de yoghurt in een kommetje aan de rechter helft. Snijd de perzik in maantjes en verdeel in het midden. Voeg aan de andere kant de granola toe. Werk af met blauwe bessen en maanzaden.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 175 graden (Bij een gloednieuwe oven liever nog wat zachter: 165 à 170 graden). Leg de havermout, zaden, noten en pitten op een grillplaat waar bakpapier op ligt. Verwarm de cocosolie tot het lopend is en giet over de zaden/pitten. Roer alles onder elkaar. Besprenkel met wat agave honing.
Zet 20 min in oven en roer elke 5 min om. Je kan ook de laatste 5 min nog wat stukjes donkere chocolade (+70% cacao) eraan toevoegen. Haal het uit de oven en roer nogmaals om.
Doe de yoghurt in een kommetje aan de rechter helft. Snijd de perzik in maantjes en verdeel in het midden. Voeg aan de andere kant de granola toe. Werk af met blauwe bessen en maanzaden.
Geef een reactie