Voor 2 personen:

Voor 1 persoon:

 30 g havermout
 100 ml soya melk
 1 kiwi
 Sap van 1/2 appelsien
 Zeste (rasp van appelsien)
 2 tl kaneel
 Optioneel: Pitten en/of extra fruit
1

Verwijder de schil van de kiwi en snijd in schijfjes. Verwarm in een kookpot de melk op medium vuur en voeg de havermout eraan toe. Laat opwarmen en roer tot als het een vast papje is geworden. Voeg de kaneel, het appelsiensap en een klein beetje zeste eraan toe en haal van het vuur. Roer alles goed om. Serveer met de kiwi en eventueel extra pitten en/of fruit.

Ingrediënten

 30 g havermout
 100 ml soya melk
 1 kiwi
 Sap van 1/2 appelsien
 Zeste (rasp van appelsien)
 2 tl kaneel
 Optioneel: Pitten en/of extra fruit

Aanwijzingen

1

Verwijder de schil van de kiwi en snijd in schijfjes. Verwarm in een kookpot de melk op medium vuur en voeg de havermout eraan toe. Laat opwarmen en roer tot als het een vast papje is geworden. Voeg de kaneel, het appelsiensap en een klein beetje zeste eraan toe en haal van het vuur. Roer alles goed om. Serveer met de kiwi en eventueel extra pitten en/of fruit.

Notes

Havermout-kaneelpapje met sinaas