Voor 2 personen:
Voor 1 persoon:
30 g havermout
100 ml soya melk
1 kiwi
Sap van 1/2 appelsien
Zeste (rasp van appelsien)
2 tl kaneel
Optioneel: Pitten en/of extra fruit
1
Verwijder de schil van de kiwi en snijd in schijfjes. Verwarm in een kookpot de melk op medium vuur en voeg de havermout eraan toe. Laat opwarmen en roer tot als het een vast papje is geworden. Voeg de kaneel, het appelsiensap en een klein beetje zeste eraan toe en haal van het vuur. Roer alles goed om. Serveer met de kiwi en eventueel extra pitten en/of fruit.
CategorieOntbijt, Pudding, papjes & yoghurt
Ingrediënten
30 g havermout
100 ml soya melk
1 kiwi
Sap van 1/2 appelsien
Zeste (rasp van appelsien)
2 tl kaneel
Optioneel: Pitten en/of extra fruit
Geef een reactie