Voor 2 personen:

Nodig voor 4 wraps (2 personen):

Voor de home made wraps:
 400 ml water
 200 g volkoren speltmeel
 2 eieren
 2 el kerriekruiden
Voor de vulling:
 1 aubergine
 Philadelphia
 Kervel
 Cocosolie
1

Voor de bereiding van de wraps doe je alle ingrediënten in een kom en meng door elkaar. Zet een antikleefpan op een zacht vuur en doe hierin een drupje cocosolie. Neem met een pollepel een schep beslag en wrijf rustig open tot dat je een soort pannenkoek krijgt. Laat aan beide kanten bakken op een zacht vuur. Leg de wraps even apart op een bord.

2

Snijd de aubergine in stukjes (ik doe hier de pel eraf).

3

Doe opnieuw wat cocosolie in de pan en bak het gehakt even kort op en voeg de aubergineblokjes eraan toe. Voeg kervel toe. Van zodra het gehakt goudbruin is haal je het van het vuur. Doe wat philadelphia op de wraps en verdeel het gehakt-auberginemengsel over de wraps. Rol ze dicht.

Categorie

Ingrediënten

Voor de home made wraps:
 400 ml water
 200 g volkoren speltmeel
 2 eieren
 2 el kerriekruiden
Voor de vulling:
 1 aubergine
 Philadelphia
 Kervel
 Cocosolie

Aanwijzingen

1

Voor de bereiding van de wraps doe je alle ingrediënten in een kom en meng door elkaar. Zet een antikleefpan op een zacht vuur en doe hierin een drupje cocosolie. Neem met een pollepel een schep beslag en wrijf rustig open tot dat je een soort pannenkoek krijgt. Laat aan beide kanten bakken op een zacht vuur. Leg de wraps even apart op een bord.

2

Snijd de aubergine in stukjes (ik doe hier de pel eraf).

3

Doe opnieuw wat cocosolie in de pan en bak het gehakt even kort op en voeg de aubergineblokjes eraan toe. Voeg kervel toe. Van zodra het gehakt goudbruin is haal je het van het vuur. Doe wat philadelphia op de wraps en verdeel het gehakt-auberginemengsel over de wraps. Rol ze dicht.

Notes

Speltwraps met gehaktvulling