Voor 2 personen:
Nodig voor 4 wraps (2 personen):
Voor de bereiding van de wraps doe je alle ingrediënten in een kom en meng door elkaar. Zet een antikleefpan op een zacht vuur en doe hierin een drupje cocosolie. Neem met een pollepel een schep beslag en wrijf rustig open tot dat je een soort pannenkoek krijgt. Laat aan beide kanten bakken op een zacht vuur. Leg de wraps even apart op een bord.
Snijd de aubergine in stukjes (ik doe hier de pel eraf).
Doe opnieuw wat cocosolie in de pan en bak het gehakt even kort op en voeg de aubergineblokjes eraan toe. Voeg kervel toe. Van zodra het gehakt goudbruin is haal je het van het vuur. Doe wat philadelphia op de wraps en verdeel het gehakt-auberginemengsel over de wraps. Rol ze dicht.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Voor de bereiding van de wraps doe je alle ingrediënten in een kom en meng door elkaar. Zet een antikleefpan op een zacht vuur en doe hierin een drupje cocosolie. Neem met een pollepel een schep beslag en wrijf rustig open tot dat je een soort pannenkoek krijgt. Laat aan beide kanten bakken op een zacht vuur. Leg de wraps even apart op een bord.
Snijd de aubergine in stukjes (ik doe hier de pel eraf).
Doe opnieuw wat cocosolie in de pan en bak het gehakt even kort op en voeg de aubergineblokjes eraan toe. Voeg kervel toe. Van zodra het gehakt goudbruin is haal je het van het vuur. Doe wat philadelphia op de wraps en verdeel het gehakt-auberginemengsel over de wraps. Rol ze dicht.
Geef een reactie