Voor 1 pot die je 4 weken kan bewaren:
Verwarm de oven op 160 graden.
Doe het kokosvet in een koffietas en zet in de oven zodat het vet smelt.
Bekleed een ovenplaat met bakpapier en doe hierop de havervlokken, amandelpoeder en pompoenpitten.
Hak de noten in fijne stukjes en voeg toe aan de mengeling.
Heel de kokosolie uit de oven en giet over het mengsel. Giet ook de honing erover en roer alles onder elkaar.
Zet voor 15 min in de oven.
Haal na 15 min even uit de oven en besprenkel met de pindakaas. Zet nadien terug voor 15 minuten in de oven.
Haal het uit de oven laat afkoelen en doe het in een goed afsluitbare bokaal (jar). 4 weken houdbaar! Heerlijk in yoghurt!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 160 graden.
Doe het kokosvet in een koffietas en zet in de oven zodat het vet smelt.
Bekleed een ovenplaat met bakpapier en doe hierop de havervlokken, amandelpoeder en pompoenpitten.
Hak de noten in fijne stukjes en voeg toe aan de mengeling.
Heel de kokosolie uit de oven en giet over het mengsel. Giet ook de honing erover en roer alles onder elkaar.
Zet voor 15 min in de oven.
Haal na 15 min even uit de oven en besprenkel met de pindakaas. Zet nadien terug voor 15 minuten in de oven.
Haal het uit de oven laat afkoelen en doe het in een goed afsluitbare bokaal (jar). 4 weken houdbaar! Heerlijk in yoghurt!
Geef een reactie