Voor 2 personen:
(met de overschot van de pompoenlasagne van gisteren). Voor 2 personen:
Snijd de pompoen in blokjes (verwijder eerst de schil). Haal de pel van de ajuin en snijd in blokjes. Fruit ze aan in een kom met wat olie.
Voeg nadien de pompoen, de champignons en het water toe. Laat 20 min koken op een hoog vuur.
Mix alles tot een egale massa en doe de light room hierbij. Voeg peper en zout toe.
Serveer in kommetjes en doe er een handje rucola bij.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd de pompoen in blokjes (verwijder eerst de schil). Haal de pel van de ajuin en snijd in blokjes. Fruit ze aan in een kom met wat olie.
Voeg nadien de pompoen, de champignons en het water toe. Laat 20 min koken op een hoog vuur.
Mix alles tot een egale massa en doe de light room hierbij. Voeg peper en zout toe.
Serveer in kommetjes en doe er een handje rucola bij.
Geef een reactie