Voor 2 personen (4 wafels):
Verhit het wafelijzer.
Doe de bloem (meel) in een kom. Voeg het ei, geraspte kaas, spinazie, kokosroom toe en kruid met peper en zout. Mix met een staafmixer of blender tot een dikke beslag. Te droog? Voeg nog wat room of melk toe.
Doe wat kokosolie in het wafelijzer. Schep met een ijschep wat van het spinazie-kaasbeslag in het wafelijzer en bak 2 à 3 minuten tot wafels. Herhaal tot al het beslag op is.
Rasp de komkommer. Meng met de yoghurt en kruid met peper en zout. Dip de wafels in de tzatziki.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verhit het wafelijzer.
Doe de bloem (meel) in een kom. Voeg het ei, geraspte kaas, spinazie, kokosroom toe en kruid met peper en zout. Mix met een staafmixer of blender tot een dikke beslag. Te droog? Voeg nog wat room of melk toe.
Doe wat kokosolie in het wafelijzer. Schep met een ijschep wat van het spinazie-kaasbeslag in het wafelijzer en bak 2 à 3 minuten tot wafels. Herhaal tot al het beslag op is.
Rasp de komkommer. Meng met de yoghurt en kruid met peper en zout. Dip de wafels in de tzatziki.
Geef een reactie