Voor 2 personen:
Kook het ei hard, pel het en snijd fijn. Snijd de surimi in kleine stukjes. Hak de bieslook fijn.
Doe de surimi, ei, mayonaise, yoghurt, bieslook, peper, zout en flink wat chilipoeder in een kom. Roer onder elkaar.
Rasp een beetje van de schil van de halve limoen en voeg dat samen met het sap toe aan de kom. Meng nogmaals en zet afgedekt in de koelkast.
10 minuten voor het serveren doe je de rest. Verwarm de oven op 200 graden. Leg de sneden brood in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Zet 5 minuten in de oven om te roosteren.
Snijd de avocado in twee. Verwijder de pit en snijd in maantjes. Schep de maantjes eruit met een lepel. Dresseer de warme toasts op borden. Schep er de surimisalade op. Kruid eventueel nogmaals naar smaak af met chili. Verdeel de avocado en werk af met de rode bietscheuten. Enjoy!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook het ei hard, pel het en snijd fijn. Snijd de surimi in kleine stukjes. Hak de bieslook fijn.
Doe de surimi, ei, mayonaise, yoghurt, bieslook, peper, zout en flink wat chilipoeder in een kom. Roer onder elkaar.
Rasp een beetje van de schil van de halve limoen en voeg dat samen met het sap toe aan de kom. Meng nogmaals en zet afgedekt in de koelkast.
10 minuten voor het serveren doe je de rest. Verwarm de oven op 200 graden. Leg de sneden brood in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Zet 5 minuten in de oven om te roosteren.
Snijd de avocado in twee. Verwijder de pit en snijd in maantjes. Schep de maantjes eruit met een lepel. Dresseer de warme toasts op borden. Schep er de surimisalade op. Kruid eventueel nogmaals naar smaak af met chili. Verdeel de avocado en werk af met de rode bietscheuten. Enjoy!
Geef een reactie