Voor 2 personen:

 2 bananen (mag gerust overrijp zijn)
 2 eidooiers
 3 el agave honing
 200 ml plantaardige melk
 2 tl vanilleextract
 1 tl witte maĆÆzena
 Optioneel: frambozen on top!
1

Zet het vuur en zet een kookpot op het vuur. Giet er de melk in en laat rustig warm worden.

2

Voeg de honing en maĆÆzena toe in een kookpot en roer alles door elkaar. Plet de bananen op een bord en voeg ze toe in de pot. Breng het mengsel op middelgroot vuur al roerende aan de kook. Pas op dat de melk niet overkookt.

3

Schep een beetje melk uit de pan en klop dit met een garde samen met de eieren door elkaar en schenk terug in de pan. Laat het mengsel nog even zachtjes koken totdat het de gewenste dikte heeft bereikt.

4

Haal de pan van het vuur en roer het vanilleextract er door. Schenk de pudding in kommetjes en laat minimaal een uur in de koelkast afkoelen.

5

Serveer eventueel met extra frambozen.

Ingrediƫnten

 2 bananen (mag gerust overrijp zijn)
 2 eidooiers
 3 el agave honing
 200 ml plantaardige melk
 2 tl vanilleextract
 1 tl witte maĆÆzena
 Optioneel: frambozen on top!

Aanwijzingen

1

Zet het vuur en zet een kookpot op het vuur. Giet er de melk in en laat rustig warm worden.

2

Voeg de honing en maĆÆzena toe in een kookpot en roer alles door elkaar. Plet de bananen op een bord en voeg ze toe in de pot. Breng het mengsel op middelgroot vuur al roerende aan de kook. Pas op dat de melk niet overkookt.

3

Schep een beetje melk uit de pan en klop dit met een garde samen met de eieren door elkaar en schenk terug in de pan. Laat het mengsel nog even zachtjes koken totdat het de gewenste dikte heeft bereikt.

4

Haal de pan van het vuur en roer het vanilleextract er door. Schenk de pudding in kommetjes en laat minimaal een uur in de koelkast afkoelen.

5

Serveer eventueel met extra frambozen.

Vanille-banaanpudding