Voor 2 personen:
Voor 2 personen:
Snijd de aubergine, de champignons, mozzarella en de courgette in fijne blokjes.
Verwarm een grote wokpan en doe er een goede schep cocosvet in. Bak de aubergine, courgette en champignons hierin.
Laat ondertussen de pasta 7 min al dente koken in water met wat zout. Giet nadien af en voeg toe in de wokpan.
Voeg hierbij de passata en de mozzarella. Roer alles goed om.
Voeg een handje vol basilicumblaadjes toe en peper en zout.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd de aubergine, de champignons, mozzarella en de courgette in fijne blokjes.
Verwarm een grote wokpan en doe er een goede schep cocosvet in. Bak de aubergine, courgette en champignons hierin.
Laat ondertussen de pasta 7 min al dente koken in water met wat zout. Giet nadien af en voeg toe in de wokpan.
Voeg hierbij de passata en de mozzarella. Roer alles goed om.
Voeg een handje vol basilicumblaadjes toe en peper en zout.
Geef een reactie