Voor 2 personen:

Voor 2 personen:

 300 g pasta
 1 aubergine
 1 courgette
 1 bol mozzarella
 150 g champignons
 500 g passata
 Verse basilicum
 Peper en zout
1

Snijd de aubergine, de champignons, mozzarella en de courgette in fijne blokjes.

2

Verwarm een grote wokpan en doe er een goede schep cocosvet in. Bak de aubergine, courgette en champignons hierin.

3

Laat ondertussen de pasta 7 min al dente koken in water met wat zout. Giet nadien af en voeg toe in de wokpan.

4

Voeg hierbij de passata en de mozzarella. Roer alles goed om.

5

Voeg een handje vol basilicumblaadjes toe en peper en zout.

Categorie

Ingrediënten

 300 g pasta
 1 aubergine
 1 courgette
 1 bol mozzarella
 150 g champignons
 500 g passata
 Verse basilicum
 Peper en zout

Aanwijzingen

1

Snijd de aubergine, de champignons, mozzarella en de courgette in fijne blokjes.

2

Verwarm een grote wokpan en doe er een goede schep cocosvet in. Bak de aubergine, courgette en champignons hierin.

3

Laat ondertussen de pasta 7 min al dente koken in water met wat zout. Giet nadien af en voeg toe in de wokpan.

4

Voeg hierbij de passata en de mozzarella. Roer alles goed om.

5

Voeg een handje vol basilicumblaadjes toe en peper en zout.

Notes

Veggie pasta met aubergine en courgette