Voor 2 personen:
Voor 2 personen:
300 g pasta
1 aubergine
1 courgette
1 bol mozzarella
150 g champignons
500 g passata
Verse basilicum
Peper en zout
1
Snijd de aubergine, de champignons, mozzarella en de courgette in fijne blokjes.
2
Verwarm een grote wokpan en doe er een goede schep cocosvet in. Bak de aubergine, courgette en champignons hierin.
3
Laat ondertussen de pasta 7 min al dente koken in water met wat zout. Giet nadien af en voeg toe in de wokpan.
4
Voeg hierbij de passata en de mozzarella. Roer alles goed om.
5
Voeg een handje vol basilicumblaadjes toe en peper en zout.
CategorieLunch
Ingrediënten
300 g pasta
1 aubergine
1 courgette
1 bol mozzarella
150 g champignons
500 g passata
Verse basilicum
Peper en zout
Geef een reactie