Voor 2 personen:
Voor 1 provencaalse quiche:
1 verse taartbladerdeeg
3 eieren
1 dl light room
1 dl soya melk (unsweetened
1 handvol light gerapte kaas
1 rode paprika
1 gele paprika
Provencaalse kruiden
Peper en zout
1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2
Meng de eieren met de melk en de room. Snijd de paprika's in maantjes en haal er de pitjes uit.
3
Rol het deeg uit over een taartvorm en prik er wat gaatjes in. Doe hierin het ei-melk-roommengsel. Verdeel er de paprika's over. Kruid af met de kruiden, peper en zout. Strooi er wat geraspte kaas over.
4
Zet 35 min in de oven (klaar als je er met een mespunt inprikt en er niets blijft hangen).
CategorieLunch
Ingrediënten
1 verse taartbladerdeeg
3 eieren
1 dl light room
1 dl soya melk (unsweetened
1 handvol light gerapte kaas
1 rode paprika
1 gele paprika
Provencaalse kruiden
Peper en zout
Geef een reactie