Voor 2 personen:

Voor 1 provencaalse quiche:

 1 verse taartbladerdeeg
 3 eieren
 1 dl light room
 1 dl soya melk (unsweetened
 1 handvol light gerapte kaas
 1 rode paprika
 1 gele paprika
 Provencaalse kruiden
 Peper en zout
1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Meng de eieren met de melk en de room. Snijd de paprika's in maantjes en haal er de pitjes uit.

3

Rol het deeg uit over een taartvorm en prik er wat gaatjes in. Doe hierin het ei-melk-roommengsel. Verdeel er de paprika's over. Kruid af met de kruiden, peper en zout. Strooi er wat geraspte kaas over.

4

Zet 35 min in de oven (klaar als je er met een mespunt inprikt en er niets blijft hangen).

Categorie

Ingrediënten

 1 verse taartbladerdeeg
 3 eieren
 1 dl light room
 1 dl soya melk (unsweetened
 1 handvol light gerapte kaas
 1 rode paprika
 1 gele paprika
 Provencaalse kruiden
 Peper en zout

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Meng de eieren met de melk en de room. Snijd de paprika's in maantjes en haal er de pitjes uit.

3

Rol het deeg uit over een taartvorm en prik er wat gaatjes in. Doe hierin het ei-melk-roommengsel. Verdeel er de paprika's over. Kruid af met de kruiden, peper en zout. Strooi er wat geraspte kaas over.

4

Zet 35 min in de oven (klaar als je er met een mespunt inprikt en er niets blijft hangen).

Notes

We love to quiche