Voor 2 personen:
Voor 1 persoon:
Neem een antikleefpan en doe er wat cocosolie in en verwarm.
Klop het ei uit op een bord en meng de dooier met het eiwit. Dop hierin beide kanten van het brood en leg op de warme pan. Laat 2 min aan elke zijde bakken tot de toasts goudbruin zijn.
Snijd ondertussen de mango in kleine stukjes.
Leg de toasts op een bord. Doe hierop de stukjes mango en werk af met chiazaden en pompoenpitjes.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Neem een antikleefpan en doe er wat cocosolie in en verwarm.
Klop het ei uit op een bord en meng de dooier met het eiwit. Dop hierin beide kanten van het brood en leg op de warme pan. Laat 2 min aan elke zijde bakken tot de toasts goudbruin zijn.
Snijd ondertussen de mango in kleine stukjes.
Leg de toasts op een bord. Doe hierop de stukjes mango en werk af met chiazaden en pompoenpitjes.
Geef een reactie