Voor 1 pot:

Lekker in yoghurt bij het ontbijt! Voor 1 jar (3 - 4 weken houdbaar)

 1 handvol havermout (grof)
 2 handen vol amandelschilfers
 2 handen amandel noten
 3 el cocosolie
 2 el agave of acacia honing
 2 handen vol zaden naar keuze: ik gebruikte chia- en lijnzaden
1

Verwarm de oven voor op 170 graden (Bij een gloednieuwe oven liever nog wat zachter: +-165 graden) .

2

Bekleed een grillplaat met bakpapier. Doe hierop de havermout, amandelschilfers en de zaden. Hak de noten op een snijplank in stukjes en voeg toe op de grillplaat. Laat de cocosolie even verwarmen op het vuur of in een koffietas in de oven die aanstaat. Giet over de granola. Besprenkel met de honing.

3

Roer alles goed om. Zet 25 min in de oven en roer elke 5 minuten om. Laat de oven nadien open staan zodat de granola zo zachtjes kan afkoelen.

Categorie,

Ingrediƫnten

 1 handvol havermout (grof)
 2 handen vol amandelschilfers
 2 handen amandel noten
 3 el cocosolie
 2 el agave of acacia honing
 2 handen vol zaden naar keuze: ik gebruikte chia- en lijnzaden

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven voor op 170 graden (Bij een gloednieuwe oven liever nog wat zachter: +-165 graden) .

2

Bekleed een grillplaat met bakpapier. Doe hierop de havermout, amandelschilfers en de zaden. Hak de noten op een snijplank in stukjes en voeg toe op de grillplaat. Laat de cocosolie even verwarmen op het vuur of in een koffietas in de oven die aanstaat. Giet over de granola. Besprenkel met de honing.

3

Roer alles goed om. Zet 25 min in de oven en roer elke 5 minuten om. Laat de oven nadien open staan zodat de granola zo zachtjes kan afkoelen.

Amandelgranola