Voor ca. 10 repen:



 100 g pindanoten
 50 g cashewnoten
 50 g wal- of amndelnoten
 40 g bijenhoning of agave siroop
 25 g grove havervlokken
 1 rijstwafel
 80 g donkere chocolade
 Optioneel: 2 el rozijnen

1

Verwarm de oven voor op 170 graden.
Doe de noten bij elkaar en hak ze in stukken. Er mogen nog best wat grove stukken tussen zitten.
Breek de rijstwafel in kleine stukjes.

2

Meng de noten, rijstwafel, rozijnen en havervlokken goed door elkaar. Doe hier vervolgens de honing bij.
Meng alles nogmaals door elkaar.
Leg bakpapier in een kleine bakvorm en schep het mengsel erin uit. Druk stevig aan tot een dikke, vierkante koek van +- 2 cm dik. Het kan geen kwaad als je niet de hele bakvorm gebruikt.

3

Bak de repen 15 minuten in de oven. Laat de vorm na het bakken afkoelen.
Smelt ondertussen de chocolade au-bain-marie.
Haal de grote koek uit de vorm en snijd in kleine repen. Drizzel de chocolade eroverheen of dep ze in de chocolade en leg ze omgekeerd (met chocolade naar boven) op een bord en zet 10 min in de koelkast.
ENJOY! (te bewaren: 4 dagen afgesloten in de kast)



Ingrediënten

 100 g pindanoten
 50 g cashewnoten
 50 g wal- of amndelnoten
 40 g bijenhoning of agave siroop
 25 g grove havervlokken
 1 rijstwafel
 80 g donkere chocolade
 Optioneel: 2 el rozijnen

Directions

1

Verwarm de oven voor op 170 graden.
Doe de noten bij elkaar en hak ze in stukken. Er mogen nog best wat grove stukken tussen zitten.
Breek de rijstwafel in kleine stukjes.

2

Meng de noten, rijstwafel, rozijnen en havervlokken goed door elkaar. Doe hier vervolgens de honing bij.
Meng alles nogmaals door elkaar.
Leg bakpapier in een kleine bakvorm en schep het mengsel erin uit. Druk stevig aan tot een dikke, vierkante koek van +- 2 cm dik. Het kan geen kwaad als je niet de hele bakvorm gebruikt.

3

Bak de repen 15 minuten in de oven. Laat de vorm na het bakken afkoelen.
Smelt ondertussen de chocolade au-bain-marie.
Haal de grote koek uit de vorm en snijd in kleine repen. Drizzel de chocolade eroverheen of dep ze in de chocolade en leg ze omgekeerd (met chocolade naar boven) op een bord en zet 10 min in de koelkast.
ENJOY! (te bewaren: 4 dagen afgesloten in de kast)

Notenrepen van pinda en chocola